Aktuella projekt


Här kan du läsa mer om aktuella projekt och bakgrunden till dem. 

DIABETES TYP 2 

 

Enbart i Sverige har vi idag en halv miljoner människor med Diabetes. Av dessa har 85-90% Diabetes Typ 2. En diagnos som försämrar livskvaliten avsevärt för de drabbade och i värsta fall till och med kan leda till döden. 

 

Diabetes typ 2 är en livslång och kronisk sjukdom som det ej går att bli botad från. Däremot kan man i många fall bli helt symptomfri genom att göra några få justeringar i sin vardag. Vi på MediCape är därför nu stolta över vårt pågående projekt där vi håller på att utveckla en digital tjänst för att förbättra förutsättningarna för människor som är drabbade av Diabetes Typ 2. 


Genom vår spetskompetens inom medicinsk träning, vår erfarenhet av praktisk träning och våra många möten med sjuka människor genom åren vet vi vad som krävs för att möta upp individen på deras hemmaplan. Vi vet att tröskeln måste vara låg för att pulsen ska kunna bli hög. Denna kunskap paketerar vi nu ihop och är redo att möta marknaden under sommaren 2020.


Följ gärna mer på vår resa!

Jobbar du inom diabetesvården?

Dina kunskaper räknas. Kontakta gärna oss om du vill lämna synpunkter som du tror är värdefulla alternativt om du vill testa en demovariant av vår tjänst.

 

 

Företagshälsovård

Att ha anställda med Diabetes Typ 2 är idag mycket vanligt. Vi hjälper gärna till att leverera vår tjänst till anställda med Diabetes Typ 2 alternativt är i riskgrupp för Diabetes Typ 2.

 

 

Förbund & föreningar

Vill du att vi kommer och berättar om vår tjänst på nästa möte eller sammankomst? Vi kommer gärna och deltar.

 

 

Privatpersoner

Vår tjänst är till för dig som individ och privatperson och du behöver ingen remiss för att komma i kontakt med oss. Hör gärna av dig!

 

 


 

KONTAKTA OSS

kontakt@medicape.se 


Det går också bra att fylla i kontaktformuläret HÄR.

FÖLJ OSS

Copyright © Alla rättigheter förbehållna